Drejtoresha e detyronte t’i bënte foto seksi në pjesët e saja intime që t’ia dërgonte të dashurit, sekretarja e ‘fundos’ me lëvizjen e saj

0
"Mos e marrë vesh burri"/ Drejtoresha e detyronte t’i

Departamenti i arsimit i shtetit të New Jorku-t ka nisur hetimet për pretendimin e një sekretare të një shkolle fillores se u detyrua të bënte fotografi seksi drejtoreshës, që ajo t’ia dërgonte të dashurit.

Në telefonin e drejtoreshës përfshihen pamje në ekran të mesazheve seksuale që drejtoresha pretendohet se e ka detyruar sekretaren e saj të shkruajë.

Me sa duket kjo ishte e gjitha pjesë e një përpjekjeje nga drejtoresha për të mbajtur të fshehtë lidhjen e saj jashtë martesore nga burri i saj. Nëse ajo do të kishte fotografi dhe tekste të ruajtura në telefonin e sekretares së saj, mendimi i saj ishte që burri i saj nuk do ta merrte vesh.

Hetuesit e Departamentit të Shtetit të Arsimit kanë qenë në kontakt me Gisselle Vasquez, një nënë e vetme 35-vjeçare e një 6-vjeçari, e cila ishte sekretare për Evelina Medina, 42 vjeç, në shkollën Robert C. Dodson, një shkollë me fëmijë nga kopshti parashkollor deri në klasën e 8-të.

Vasquez është paditur për dëmshpërblim, në një proces gjyqësor të ngritur në gjykatën federale Mayin, duke pretenduar se ajo duroi ngacmimet seksuale nga zyrtarë të shumtë të shkollës dhe u hakmor kundër saj.

Avokati i Vasquez, Christopher Berlingieri, tha se një hetues i departamentit i kishte thënë atij se po zhvillohej një hetim me të gjithë ata që dyshohet se ishin të përfshirë nën hetim.

\"Mos e marrë vesh burri"/ Drejtoresha e detyronte t’i

"Mos e marrë vesh burri"/ Drejtoresha e detyronte t’i
Artikulli i mëparshëmI riu “shkel gazin” në aksin Maminas-Durrës, me 180 km/h, në fund e pëson keq
Artikulli i radhësHetuesit nxjerrin detajet që po shkaktojnë ‘tërmet’ reagimesh: UFO-t po sulmojnë, gjymtojnë dhe therin këto kafshë

KOMENTO

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj këtu