Suedia heq Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta ndaj Covid-19

0

Suedia heq Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta ndaj Covid-19. Nuk do të lejohen në vend, ata qe udhëtojnë nga Shqipëria. Ky vendim i marrë nga ministria e Drejtësisë në Suedi pritet të hyjë në fuqi duke filluar nga 20 shtatori. Ndërkohë pjesë e kufizimeve, janë edhe disa vende të të cilat janë hequr nga lista e vendeve të sigurta dhe në këtë mënyrë qytetarët e tyre nuk mund të hyjnë në shtetin suedez.

Pjesë e vendeve me të cilat Suedia mbyll kufijtë pasi i konsideron si jo të sigurta, janë : Armenia, Azerbajxhani, Brunei, Serbia dhe Japonia.

Artikulli i mëparshëm“Kishte ndryshuar pamjen”, mediat italiane nxjerrin detajet e forta, zbardhet dëshmia e personit që zbuloi se biznesmeni që dyshohej i ekzekutuar në Shqipëri është gjallë
Artikulli i radhësNjë vështrim mbi përfaqësimin e grupeve të margjinalizuara në sistemin gjyqësor shqiptar