Recetë e pregatitur me shumë dashuri nga Melisa 🙂
Përbërësit:
- Dy pako biskota Ringo dyngjyrëshe
- 175 gr djathë filadelfia
- 125 gr cokollatë e zezë
- Pluhur kokosi ose sheqerka me ngjyra ose arra te therrmuara për zbukurim
Përgatitja:
Grijmë biskotat në grirësin elektrik derisa të bëhen pluhur.
I përziejmë me filadelfian me luge druri (ose me duar), derisa të bêhet një brumë i njêtrajtshëm. E vendosim në ngrirje per 30-40 min.
Ndërkohë shkrijmë çokollatën në banjo-mari.
E nxjerrim përzjerjen nga ngrirja dhe me duar formojmë toptha të vegjël.
Ngjyejmë këto toptha me anën e një pincete kuzhine në çokollatën e shkrirë e pastaj sipër u hedhim pluhur arre kokosi ose arrash.
I ftohim sërish në frigorifer per minimumi 1 orë.
Ju bëftë mirë!